/ -
30/06/2024 u 16:52 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Online prijava za novčanu pomoć za bebe

Umjesto u redovima pred šalterima, građani dragocjeno vrijeme mogu posvetiti roditeljstvu, a mi ćemo nakon podnošenja zahtjeva u njihovo ime pribavljati neophodnu dokumentaciju, saopštila je Olivera Injac

Kroz još jednu e-uslugu Glavnog grada roditeljima je omogućeno da se online prijave za jednokratnu novčanu pomoć za novorođenčad.

– E-paketić, usluga koja je dostupna na epodgorica.me, predstavlja samo još jednu od brojnih e-usluga uz pomoć kojih građani na brz i efikasan način mogu ostvariti pogodnosti koje kao Glavni grad omogućavamo. To ujedno znači da, umjesto u redovima pred šalterima, naši građani dragocjeno vrijeme mogu posvetiti roditeljstvu, a mi ćemo nakon podnošenja zahtjeva u njihovo ime pribavljati svu neophodnu dokumentaciju kojom se dokazuje ispunjenost uslova za ostvarivanje prava - saopštila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

Ona je istakla da su osim e-paketića, uspješno realizovali dodjelu jednokratne pomoći đacima prvacima sa teritorije Podgorice kroz elektronsko podnošenje prijava.

– U toku je javni poziv koji se odnosi na dodjelu subvencija za kupovinu bicikla koji je višestruko olakšan upravo zbog omogućavanja online prijava - navela je Injac.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
30. jun 2024 16:58