/ -FOTO: WWW.FK-BUDUCNOST.ME
26/06/2024 u 13:26 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Budućnost bez predsjednika – Pejović podnio ostavku

Budućnost je ostala bez predsjednika kluba – nakon godinu dana provedenih na toj funciji Balša Pejović je odlučio da podnese ostavku

U saopštenju kluba, objavljenom na zvaničnoj stranici, Pejović je iznio razloge zašto se povlači sa ove funkcije.

-Nakon godinu dana provedenih u fudbalskoj instituciji što Budućnost svakako jeste, obavještavam javnost da podnosim ostavku na mjesto predsjednika FK Budućnost AD Podgorica, kao i na mjestu člana u Nadzornom odboru kluba. Vrijeme provedeno u našem najvećem klubu sa radnom zajednicom je bilo novo iskustvo za mene i dao sam sve od sebe da dam svoj doprinos u što boljem funkcionisanju kluba. Iza svih nas je djelimično uspješna sezona što se tiče rezultata, jer je obaveza Budućnost dupla kruna, ali definitivno je najuspješnija u vidu najvećeg transfera u istoriji crnogorskog sporta. Pored toga, doprinio sam da se izradi projektna dokumentacija i obezbijedio sredstva za izgradnju iste, kako bi se naš Kamp unaprijedio i bio što kvalitetniji za prvi tim, ali i za dalji razvoj talentovane podgoričke i crnogorske djece. Kao ličnost, uvijek sam se trudio kako na privatnom, tako i na korporativnom nivou da se unapređujem, a istu tehniku sam primjenio i na FK Budućnost. Biti samo dio plavo-bijelih, a ne predsjednik, meni kao rođenom Podgoričaninu je bila čast, privilegija i obaveza. Bilo je to više od posla… Zajedno smo radili na promociji i razvijanju kluba, “okrenuli” svijest velikana ka našem klubu i gradu, vratili stari sjaj Omladinskoj školi, obezbijedili plavim dječacima da učestvuju na prestižnim internacionalnim turnirima, gdje se na pravi način reprezentovala Budućnost, Podgorica i Crna Gora ponašanjem, igrom i sjajnim rezultatima - saopštio je Pejović i na kraju poručio:

-Na odlasku, ostavljam uređenu radnu organizaciju, koja je postavljena na čvrste temelje, transparetnost u radu i otvorenost ka svim subjektima. Odlazim sa mjesta predsjednika, ali ostajem navijač u nadi da će naša Budućnost u sezoni koja dolazi prvo napraviti evropski iskorak, a zatim osvojiti duplu krunu. Hvala ti Budućnosti! I srećno! – napisao je u svom obraćanju javnosti Balša Pejović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 13:28