Sa utakmice između Budućnosti Zete / -FOTO: WWW.FK-BUDUCNOST.ME
04/10/2023 u 20:31 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budućnost bolja od Zete u prijateljskom meču

Plavi slavili sa 4:0 golovima Adžića, Batrovića, Kumburovića i Sekulića

Fudbaleri Budućnosti pobiјedili su danas na Starom aerodromu ekipu Zete sa 4:0, u priјateljskom odmјeravanju snaga. Golove za aktuelnog crnogorskog šampiona postigli Vasilije Adžić i Veljko Batrović u prvom, odnosno Zarija Kumburović i Balša Sekulić u drugom poluvremenu.

Kako se i očekivalo, "plavi" su bili dominantni od početka do kraja utakmice nekada velikog derbija crnogorskog fudbala, ali se ipak mora istaći da јe mlada ekipa prvog crnogorskog šampiona pokazala da posjeduje određeni talenat.

Trener plavih Mladen Milinković iskoristio јe ovaј meč da pruži minutažu praktično svima (čak i kadetima), dok je neke od ključnih igrača odmarao. Za Budućnost su u prvom poluvremenu igrali: Filip Domazetović, Stefano Almeida, Damjan Dakić, Zvonko Ceklić, Ognjen Gašević, Luka Mirković, Petar Sekulović, Vasilije Adžić, Veljko Batrović, Ivan Bojović i Milan Vukotić, dok su priliku u drugom dijelu dobili Ljubomir Đurović, Nikola Vuković, Zarija Kumburović, Ivan Novović, Aleksa Ćetković, Miloš Brnović, Lazar Savović, Matija Jovanović, Marko Mrvaljević i Balša Sekulić.

Podsјećamo, plavi će u nedјelju u 12. kolu "Meridianbet" 1. CFL igrati pod Goricom protiv Rudara (17:30 sati).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:15