/ -FOTO: KK VUKOVI ZETA
11/09/2024 u 16:51 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

KK Vukovi Zeta organizuju Memorijalni turnir „Dušan Đuretić“

Košarkaški klub Vukovi Zeta saopštio je danas da sa ponosom organizuje Memorijalni turnir u znak sjećanja na Dušana Đuretića, nekadašnjeg igrača ovog tima koji je tragično nastradao prije dvije godine

-Njegova strast prema košarci, posvećenost timu i neizmjerna ljubav prema igri ostavili su neizbrisiv trag u srcima svih nas. Ovaj turnir je prilika da se okupimo, da se prisjetimo njegovih postignuća i da nastavimo da živimo i igramo u duhu koji nam je ostavio. Dušan je bio više od inspiracije i uzor mnogim generacijama. Njegova energija, entuzijazam i neizmjerna podrška svakom igraču čine da njegova prisutnost i dalje se osjeća na terenu i van njega. Dušanovo ime je sinonim za predanost, ljubav prema košarci i neizmjernu podršku našim igračima. Neka svaka utakmica ovog turnira bude odigrana sa onom strašću i predanošću koju je Dušan uvijek pokazivao. U njegovo ime, nastavićemo da njegujemo ljubav prema košarci i duh zajedništva. „Zauvijek naš“ – saopšteno je iz Košarkaškog kluba Vukovi Zeta.

Memorijalni turnir „Dušan Đuretić“ održaće se 28. i 29. septembra u Sportskoj dvorani Srednje mješovite škole u Golubovcima. Turnir će okupiti ekipe za koje je naš Dušan nastupao koje će se nadmetati u duhu sportskog prijateljstva, baš onako kako je on to uvijek promovisao. Pored organizatora, Vukova Zeta, na turniru će igrati još juniorski timovi Budućnost Voli, ALL Star i Lovćen 1974.  

-Pozivamo sve ljubitelje košarke i poštovaoce Dušanovog lika i djela da nam se pridruže i zajedno s nama odaju počast igraču koji je ostavio neizbrisiv trag u našem klubu i zajednici – saopšteno je iz KK Vukovi Zeta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 17:09