Darko Sukovic - mediji u Splendid / - SRDJA BOLJEVIC
26/05/2021 u 17:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЛП: Опасна атмосфера линча новинара коjи другачиjе мисле

Влада и надлежни органи мораjу показати вољу да се суоче са самовољом агресивних поjединаца и група коjи су доживjели процват у посљедње вриjеме, казали су из партије

Либерална партиjа оштро осуђуjе приjетње упућене регионално познатом новинару Драгану Бурсаћу, али и медиjу Антени М и њеном главном уреднику Дарку Шуковићу. Оваj медиj добио jе приjетње након што jе пренио виjест о приjетњама Бурсаћу, таква дрскост и безочност у чињењу овог кривичног дjела, додатни jе мотив да се починиоци хитно пронађу и процесуираjу, казали су из партије.

– Влада и надлежни органи мораjу показати вољу да се суоче са самовољом агресивних поjединаца и група коjи су доживjели процват у посљедње вриjеме. Изостанак реакциjа са врха власти очигледно само додатно инспирише такве агресивне, националистичке снаге и поjединце – навели су саопштењу.

У Црноj Гори влада опасна атмосфера линча свих оних коjи другачиjе мисле, а нарочито новинара. Недавно jе чак и партиjа предсjедаваjућег Скупштине Алексе Бечића отпочела кампању на новинарку jавног сервиса и jавни сервис, бавећи се ниским и незаконитим радњама. Умjесто осуде са врха државе, ми свjедочимо подстриjекавању на таква недjела.

Из партије су поручили да први људи власти мораjу схватити колика jе одговорност на њима или подниjети оставке и прекинути са урушавање стабилности и иснтитуциjа овог друштва и државе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 03:42