Ministarstvo odbrane raspisalo oglas za prijem 100 vojnika / - FOTO: MINISTARSTVO ODBRANE
25/09/2024 u 13:28 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ministarstvo odbrane raspisalo oglas za prijem 100 vojnika i vojnikinja po ugovoru

Ministarstvo odbrane danas je raspisalo oglas za prijem 100 vojnika i vojnikinja po ugovoru na određeno vrijeme u trajanju od godinu dana.

- Vojnici i vojnikinje po ugovoru traže se u Pješadijskom bataljonu, Bataljonu za podršku, Četi za vezu i elektronsko ratovanje, Mornarici Vojske Crne Gore, Odredu posebne namjene, Vojno-medicinskom centru i Vazduhoplovstvu Vojske Crne Gore - kazali su iz ministarstva.

Navode da je spisak traženih zanimanja širok, od vozača, električara, elektromehaničara, do nišandžija minobacača ili puškomitraljeza, strijelaca itd.

- Pješadijski bataljon popunjava najviše, 57 radnih pozicija, sa mjestom službovanja u Danilovgradu, Nikšiću, Pljevljima i Kolašinu. U Bataljonu za podršku traži se 15 vojnika i vojnikinja, sa mjestom službovanja u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu i Zeti, dok u Četi za vezu i elektronsko ratovanje ima devet upražnjenih mjesta, za službovanje u Zeti. Mornarica Vojske Crne Gore traži 10 vojnika ili vojnikinja, sa mjestom službovanja u Baru, Herceg Novom i Tivtu - naveli su u saopštenju.

U Odredu posebnih namjena slobodna su četiri mjesta, sa mjestom službovanja u Danilovgradu, dok Vojnomedicinski centar traži dvoje, sa mjestom službovanja u Podgorici i Pljevljima.

Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore traži tri mjesta, sa službovanjem u Zeti.

Uoči raspisivanja oglasa za vojnike po ugovoru VCG predstavlja: Andrea Saitaj, gazela u uniformi

Tekst oglasa, sa opštim i posebnim uslovima, metodologiji, o potrebnoj dokumentaciji, kao i prijavnim formularom su na linku.

Oglas je otvoren do 14. oktobra.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 020 483 417 ili 020 483 526, kao i mejlom, na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., radnim danima od 9 do 14 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. septembar 2024 13:28