/ фото: Ђорђе Цмиљанић
01/09/2021 u 14:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Партнерским односом до Јавног сервиса у најбољем интересу грађана

Министарка јавне управе, дигиталног друштва и медија, Тамара Срзентић, састала се са генералним директором Радио и Телевизије Црне Горе Борисом Раонићем

Министарство јавне управе, дигиталног друштва и медија препознаје улогу и важност Јавног сервиса у свеукупном друштвеном развоју и остаје посвећен партнер у циљу што ефикаснијег спровођења процеса који су у најбољем интересу грађана.

То је саопштила министарка јавне управе, дигиталног друштва и медија, Тамара Срзентић, на састанку са генералним директором Радио и Телевизије Црне Горе Борисом Раонићем.

Министарка Срзентић је честитала Раонићу ступање на функцију генералног директора и пожељела му успјешан рад.

- Свака реформа доноси организационе промјена и доноси новине за запослене и организацију, а Министарство као ресор који хоризонтално координира процес реформе јавне управе, може да понуди платформе, алате и технике како да се ти процеси што ефикасније спроведу, а у најбољем интересу грађана којима служимо- казала је Срзентић.

Раонић је оцијенио да РТЦГ у наредном периоду очекују организационе промјене које су већ почеле, прије свега, у дијелу унапређења информативног програма, оптимизација процеса, модернизације и осавремењавање процеса рада.

Он је казао да постоји простор за сарадњу и размјену искустава у области дигитализације пословних процеса, имајући у виду надлежности Министарства јавне управе, дигиталног друштва и медија.

- Јавни сервис 21. вијека мора да прати трендове не само кад је у питању производња програма, већ и нова организациона култура и томе смо у потпуности посвећени- казао је Раонић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:00