/ - FEJSBUK STRANICA ADA BOJANA
10/11/2021 u 14:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Обилазак радова постављања вјештачких насипа на Ади Бојани

Министарство екологије, просторног планирања и урбанизма у сарадњи с Јавним предузећем за управљање морским добром Црне Горе, покренуло је пројекат изградње вјештачких насипа

Министарство екологије, просторног планирања и урбанизма у сарадњи с Јавним предузећем за управљање морским добром Црне Горе, имајући у виду неопходност да се хитно дјелује на сузбијању ерозије на Ади Бојани, усљед невремена које се очекује у предстојећем зимском периоду, покренуло је пројекат изградње вјештачких насипа од депонованог пијеска који је доступан на острву, као привремене мјере за заштиту Аде Бојане од ерозије.

- За реализацију пројекта задужена је фирма “Заштита простора” д.о.о. из Даниловграда.Тим поводом, министар екологије, просторног планирања и урбанизма, Ратко Митровић обићи ће сјутра, радове на постављању вјештачких насипа, дина, на Ади Бојани- саопштено је из Министарства.

Са њим ће радове обићи Младен Микијељ, директор ЈПМД, као и Јосип Ђурашковић, директор Регионалног водовода и директор ХТП „Улцињска ривијера“, Бојан Ђаконовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 05:38