Sa sastanka predstavnika naše i kiparske avio-kompanije i ministra Radulovića / - MINISTARSTVO SAOBRAćAJA I POMORSTVA
07/12/2023 u 18:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predstavnici To Montenegro" i kiparske avio-kompanija zaključili: Spremni za saradnju

Fokus razgovora bio na turističkim destinacijama koje karakteriše izrazita sezonalnost u kretanju putnika, saopšteno iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva

Ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović danas se satao sa predstavnicima nacionalnog avio-prevoznika "To Montenegro" i avio-kompanije "Cyprus Airways" na aerodromu Podgorica.

Razgovori su bili prilika za dublje razumijevanje poslovnih modela ovih avio-kompanija, saopšteno je Ministarstva.

- Fokus je bio na destinacijama koje karakteriše turistički značaj i gdje se bilježi izrazita sezonalnost u kretanju putnika. Zaključak sastanka naglašava važnost spremnosti za konkretizaciju saradnje kao ključnog faktora za ojačavanje domaćeg i inostranog tržišta. Sagovornici su izrazili otvorenost za istraživanje mogućnosti bliže saradnje u narednom periodu, prepoznajući to kao prioritet u daljim pregovorima - ističe se u saopštenju MSP.

Uz to, tokom posjete inostranog operatera, ministar i delegacija imali su priliku da obiđu avion tipa A220 kompanije Cyprus Airways, kojim su stigli u glavni grad Crne Gore. Ova posjeta dodatno naglašava namjeru za produbljivanjem veza i saradnje između Crne Gore i Cyprus Airways-a, otvarajući perspektive za jačanje avio-industrije i turizma u regionu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 17:03