Фото: Жана Бојанић, портал Дан
29/08/2021 u 11:38 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У списима предмета нема доказа да су Крстовићи повезани са кокаином?

Не можемо се спорити акција али мора се доказати чија је дрога, Постоји нешто што се зове истрага и не смијемо прејудицирати кривицу, казао је извор близак истрази

Марина Kрстовић (27) и Будо Kрстовић (66), које су истражни органи довели у везу са заплијеном 1.400 килограма кокаина, како је раније објавио портал Дан, пуштени су да се бране са слободе. Према незваничним сазнањима портала Дана од извора блиског истрази, у списима предмета коју су за сада прикупљени поводом поменуте заплијене, не нема доказа који би евентуално довели у везу Крстовиће са поменутим дјело. Како сазанјемо од извора блиског истрази, полиција ова лица нема ни "оперативно" и они нису раније осуђивани.

Крстовићи пуштени да се бране са слободе

Подсјећамо, Марина Kрстовић негирала је раније пред тужиоцем да има било какве везе са том дрогом. Она је   полиграфски испитана, а полиграф је према ранијим писањима портала Дан прошла.

(ВИДЕО / ФОТО) Крстовићима тужилачко задржавање због тоне кокаина: Марина прошла полиграф

- Они су пуштени уз мјере надзора: забрана напуштања мјеста становања, одузимање путних исправа и обавезног јављања Управи полиције. У  овој фази поступка за сада нема основане сумње да они имају било какве везе са овом опојном дрогом. Не можемо се спорити акција али мора се доказати чија је дрога. Крстовићи се приватним бизнисом баве дуги низ година, да је у питању да се баве однедавно онда би се посебно њихово пословање испитало додатно. И сад је предмет истраге. Постоји нешто што се зове истрага и не смијемо прејудицирати кривицу. Један доказ у списима, за сада, не постоји да ово двоје лица имају било какве везе са овим-казао је незванично извор близак истрази за портал Дан.

(ФОТО и ВИДЕО) Нови детаљи: Пао товар од 1.600 килограма кокаина, у паковањима на којима је писало COVID

Подсјећамо, црногорска полиција спровела је опсежну акцију у Бару, Подгорици и Зети против организованог криминала у циљу сузбијања нелегалне трговине наркотицима.

Акција је изведена уз велику сарадњу Управе прихода и царина Црне Горе и Вишег тужилаштва.

Дрога високе чистоће била је у 1.400 паковања. На паковањима кокаина је,  писало КОВИД. Дрога је највјероватније  стигла у Црну Гору у једном контејнеру из брода који је упловио у Луку Бар.

Незванично, комплетан товар дроге је и пронађен у Зети. Истражно оперативне радње су још у току и врши се опсежна акција прикупљања података. Полиција трага за још осумњичених.

Из полиције су казали да је акција назива "187" извршена у сарадњи са Управом прихода и царина и Вишим државним тужилаштвом. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 10:09