/ - фото: Фејсбук
24/03/2022 u 20:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Беране сад" Живковићу: Толико сте компромитовани, да од вас бјеже и коалициони партнери

Док се баве неким догађајима унутар актуелне, у најави већ видимо какви ће бити односи у оквиру неке нове Владе, гдје се ДПС намеће за главног стожера, наводе из Беране сад

Група грађана "Беране сад" навео је да је "највећа трагедија за савремену Црну Гору је да посланици ДПС-а, попут Данијела Живковића, чији је предсједник аутор бројних унутрашњих и међународних скандала, данас покушавају да критикујући друге, себи изграђују одавно нарушен имиџ".

- Ипак, данас у јавним калкулацијама, све политичке партије, од Цетиња, па до преговора у вези неуставне мањинске Владе, избјегавају ДПС, знајући какву хипотеку идеолошких и геополитичких промашаја носи ова странка. За вријеме владавине ДПС-а, који је био и партијски савезник Јединствене Русије, Црна Гора се у међународним извјештајима третирала као држава хибридног режима... Иако се упорно представљају као одговорни контролор будуће власти, заправо користе еуфемизам за политичку утјеху да их, макар декларативно и ради јавности, нико не жели- навели су поред осталог.

Како су поручили: "Док се баве неким догађајима унутар актуелне, у најави већ видимо какви ће бити односи у оквиру неке нове Владе, гдје се ДПС намеће за главног стожера".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 07:37