Митар Горановић / - фото: Демократе
01/08/2021 u 15:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: Горановић нови потпредсједник општине Никшић

Као човjек са неспорним кредибилитетом и угледом у локалноj заjедници, несумњиво ће дати снажан допринос ефикасном функционисању Општине Никшић, наводе из Демократа

На 4. сjедници Скупштине општине Никшић за потпредсjедника Општине Никшић изабран jе Митар Горановић, члан и функционер Демократске Црне Горе, наводи се у саопштењу.

Митар Горановић рођен jе 21.06.1980. године у Никшићу. По образовању jе дипломирани економиста. Дужи низ година се успjешно бави предузетништвом, оснивач jе, власник и извршни директор стабилне фирме, коjа има неколико запослених радника. Ожењен jе и отац двоjе дjеце. Потпредсjедник jе Општинског одбора Демократа Никшић, обављао jе функциjу члана Главног одбора, а тренутно jе и члан Надзорног одбора Демократске Црне Горе.

Као човjек са образовањем, затим практичним знањем и неспорним кредибилитетом и угледом у локалноj заjедници, несумњиво ће дати снажан допринос ефикасном функционисању Општине Никшић, као и конципирању jавних политика коjе ће подстицати локални економски и свеукупни развоj што му jе и приоритет, закључено је у саопштењу Демократа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:25