/ - фото илустрација
25/03/2022 u 16:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Демократе: УРА отишла са онима чији се предмети налазе у фиокама СДТ-а

Кад већ није могао да их спаси партијски тужилац УРА је одлучила да то сама учини. Кукавички и издајнички, наводе Демократе

Саопштење Делегације Европске уније о ефектима рада Тужилачког савјета најбоља је потврда пучистима и издајницима да њихов покушај партијског уплива у ТС није успио, наводе Демократе.

-Намјера пучиста била је да Црна Гора добије партијски контролисаног ВДТ и СДТ како би пучистичке и насионалистичке групације могле несметано да наставе шверц цигарета и наркотика на територији Црне Горе. Господо пучисти, џаба издајнички планови, џаба сарадња са криминалним групама, џаба 21 милион, ништа од тога није успјело да промијени вољу народа и структуру независних институција какав је Тужилачки савјет- наводе у саопштењу.

Додају:"Када је изабран нови ТС и када су извршене корјените реформе у Тужилаштву, УРА је отишла са онима чији се предмети налазе у фиокама Специјалног државног тужиоца. Кад већ није могао да их спаси партијски тужилац УРА је одлучила да то сама учини. Кукавички и издајнички":

-Формирати коалицију са онима  који су тврдили да ће начин и избор новог ТС довести до блокаде нашег Европског пута, а онда тврдити супротно, доказ је да Ура не само да није на европском путу, већ је да је у дубоком националистичком каналу. Одолио је ТС утицају националистичких покрета, одољеће и Црна Гора.-поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:15