Краповић  / Фото: Срђан Бољевић
02/07/2021 u 11:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Краповић одговорио Лаличићки: ДПС вас је рециклирао да пласирате неистине

Те приче више не можете продати никоме, баш као ни ове глупости о мени лично, поручио ппотпредсједник Демократа

Пошто је посланица Демократске партије социјалиста (ДПС) Јованка Лаличић питала је потпредсједника Демократа Драгана Краповића смије ли овог љета да промовише по плажама, симболе ватерполо репрезентације Србије, поносно као некада, он јој је одговорио да је више него јасно да је тачно погодио "у сриду".

Лаличић: Краповићу се више свиђа небезбједно вашариште, без мобилијара, чувара и спасилаца

- Чим су посланицу Лаличић ангажовали да рециклира хиљаду пута пласиране неистине ДПС-а. Већ дужи период мог бављења политиком те лажи нису погодиле циљ, па ће и сада остати јалове. То је уосталом и разлог због чега подршка Демократама расте из дана у дан, што се никако не може рећи за ДПС- додао је Краповић. 

Истакао је да је његов однос према инвеститорима у Црној Гори је увјек био кристално јасан.

- Док сам био предсједник општине Будва увјек и без изузетка сам поздравио и помогао све што је у складу са законом, што је у интересу грађана. Тако је било и са инвеститорима који улажу на Светом Стефану, међутим када је била у питању градња у Милочерском парку, нелегални привремени објекти или запосједање свих плажа на том потезу, ту се једноставно нисмо могли сложити и то им је јасно, директно и аргументовано речено. Прваци ДПС-а, којем припада посланица Лаличић, премијери, министри и предсједници општина  се нису понашали као ми. Били су спремни на све; кршили законе и приликом доношења одлука занемаривали интерес грађана и државе. Зато смо данас ту гдје јесмо. Дакле, да закључим; ламент-кампања је превише очигледна, госпођо Лаличић и те приче више не можете "продати" никоме, баш као ни ове глупости о мени лично. Морам вам рећи да ми је заиста испод нивоа да то коментаришем, а усудио бих се рећи и Вама да будете неко ко служи за пласирање таквих неистина- закључио је Краповић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:34