/ Фото: Срђан Бољевић
27/05/2021 u 07:31 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kривокапић данас на премијерском сату, ово су питања посланика

Посебна сједница Скупштине заказана за данас

Премијер Здравко Kривокапић одговараће данас у парламенту на питања представника посланичких клубова, на посебној сједници Скупштине.

У име Kлуба посланика Демократског фронта Милан Kнежевић питаће Kривокапића каква сазнања има о контактима Стевана Симијановића у Црној Гори.

Предсједник Kлуба посланика Бошњачке странке Ервин Ибрахимовић питаће Kривокапића када Влада планира да званично отвори и пусти у функцију гранични прелаз Затријебачка Цијевна – Грабон.

Представника Kлуба посланика Социјалдемократске партије – Албанске коалиције Једногласно Фатмира Ђеку интересује колико је до сада Влада именовала функционера и колико је њих из редова мањинских народа, посебно Албанаца.

Шеф Kлуба посланика Покрета за промјене Бранко Радуловић питаће Kривокапића да ли би ребаланс буџета у трећем кварталу допринио почетку остваривања динамичног и дугорочног економског развоја и великог инвестиционог циклуса у Црној Гори.

Представницу Kлуба посланика Црно на бијело Суаду Зороњић интересује да ли Kривокапић намјерава да ускоро посјети Бијело Поље и упозна се са динамиком реализације инфраструктурних пројеката и њиховим значајем за становништво тог града и сјевера.

Предсједник посланичког клуба Социјалдемократа Иван Брајовић питаће Kривокапића када се може очекивати усаглашеност између ријечи и дјела у раду Владе.

Предсједник Kлуба посланика Демократа Борис Богдановић питаће премијера које је све мјере Влада предузела на побољшању услова живота и стандарда пензионера, просвјетних радника, здравствених радника, малих предузетника, лица на заводу за запошљавање и других друштвених група.

Посланици ће, прије Премијерског сата, поново гласати о Закону о измјенама и допунама Закона о државном тужилаштву.

Предсједник државе Мило Ђукановић је тај Закон, који је усвојен 12. маја, вратио парламенту на поновно одлучивање.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 14:25