Балша Вујачић
29/07/2021 u 12:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вујачић: Постављањем Вељовића за координатора за Зету ДПС зацементирао прошлогодишњи изборни пораз

Како је казао, поставља се питање какви су то задаци повјерени савјетнику предсједника Ђукановића и бившем начелнику полиције, који у јавности није препознат по најбољем

Јасно је да ДПС, ни после дебакла и катастрофалног резултата на парламентарним изборима у Зети, није научио ништа, сматра  одборник Грађанског покрета УРА у Скупштини Градске општине Голубовци Балша Вујачић.

-Да јесте, сигурно не би јуче та партија, за свог координатора за Зету, умјесто “бројних и утицајних” људи које наводно има у својим редовима, поставила Веселина Вељовића- саопштио  Вујачић.

Како је казао, поставља се питање какви су то задаци повјерени савјетнику предсједника Црне Горе Мила Ђукановића и бившем начелнику полиције, који у јавности није препознат по најбољем.

,-Је ли дошла вода до пода када мора да се ангажује особа иза чијег мандата у полицији стоје многа нерасвијетљена убиства, напади на новинаре, кривична дјела којима је оштећена државна имовина и низ других непочинстава? Чиме треба тај човјек да кооридинира? Притисцима, уцјенама, пописима ко је за кога? Свима је већ одавно јасно гдје дотични припада – истражним и судским органима који ће утврдити његову одговорност у бројним аферама којима је свједочила црногорска јавност-истиче Вујачић.

Према његовим ријечима, то вријеме предизборних кампања је прошло.

-Зети не треба неко ко ће да препада и сије страх. Господи из ДПС-а је боље да нађу неког координатора који се разумије у пољопривреду и економски развој, и некога ко треба да објасни кад ће сви они погони за прераду и откуп воћа да почну са радом, него што покушавају да старим ветеранима утјерају страх у кости обичним и поштеним људима. Нека њима Веселина Вељовића, у Зети није добродошао. Ни он, а ни слични њему- закључио је Вујачић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:17