Nikola Zirojević / - FOTO: SD
22/07/2024 u 20:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Zirojević BS-u: Mi ćemo braniti bošnjački narod od vaše bruke

Poslanik SDCG Nikola Zirojević pitao je šta bi Crna Gora bez "foteljoljubaca" iz Bošnjačke stranke da je čuvaju tako što će sebe i familije namještati po dubini, širini i visini na državne jasle.

Glavni odbor prihvatio: BS-u pet ministarstava i mjesto potpredsjednika Vlade

- Liderske sposobnosti, kolega Šahmanoviću, imao je rahmetli Rafet Husović koji nije bio samo lider Bošnjaka, već i crnogorski državnik. Što se aktuelnog predsjednika BS-a tiče, on se dobro snalazi na ovim jeftinim pazarima, đe je sebi i bliskim saradnicima potrebno obezbijediti funkciju i adekvatnu apanažu. Od liderstva tu nema ni slova! eka vam je hairli prodaja izvornih partijskih principa. A kad budete kopali naftu i gas, u sklopu ovoga sci-fi resora, obratite pažnju po tim bušotinama - možda odnekud iskoči i politički moral - naveo je Zirojević.
Kako je dodao, "u međuvremenu se tri puta izljubite sa Budimirom Aleksićem koji vas je, ne tako davno, karakterisao kao promotere radikalnog islama".

- No, što reče vaš “lider” kada je prošli put pokušavao da bošnjaštvo trampi za funkciju - ne treba Srebrenica da nam bude kamen spoticanja.  Valjda ćete, u skladu sa tim, i Budimiru halaliti.  A mi ćemo braniti bošnjački narod od vaše bruke - jer Bošnjak nije jednako što i Bošnjačka stranka- istakao je Zirojević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

06. septembar 2024 20:02