Данијел Живковић / - Скупштина ЦГ
21/09/2021 u 14:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Живковић: Иницијатива СНП-а наставак промашених идеја владајуће већине

Живковић је казао да је СНП, без било каквог утемељења у правним чињеницама, поднио ту иницијативу како би покушао да изађе из зоне ирелевантности и убере неки јефтин политички поен

Иницијатива Социјалистичке народне партије (СНП) о покретању поступка да ли је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић повриједио Устав, наставак је промашених идеја владајуће већине која покушава да скрене пажњу јавности са сопствених проблема, оцијењено је из Демократске партије социјалиста (ДПС), јавља агенција МИНА.

Шеф посланичког клуба Данијел Живковић је казао да је СНП, без било каквог утемељења у правним чињеницама, поднио ту иницијативу како би покушао да изађе из зоне ирелевантности и убере неки јефтин политички поен.

-То је наставак политике која их је довела на маргине политичког живота захваљујући погрешним потезима и мржњи коју деценијама гаје према Ђукановићу и ДПС-у”-казао је Живковић агенцији МИНА.

Он је рекао да је СНП, због овакве политике, од некад најјаче опозиционе странке сада постао само “паразит на леђима националистицког Демократског фронта (ДФ) који их одржава у животу”.

-Зато је и ова иницијатива потекла из наума да се што више приближе политици деструкције како би од ДФ-а добили које мјесто више на наредној листи за ванредне парламентарне изборе који нас ускоро очекују- оцијенио је Живковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:04