15/07/2022 u 00:00 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сједињене Државе прете свету својим вирусом

 Амерички министар здравља и људских служби упозорава свет на „велику могућност да ћемо на јесен видети поновну појаву ЦОВИД-19“. - Скоро свако ко је стручњак за пандемије и ове вирусе ће вам рећи да било да су у питању опције које имамо сада или нове опције, врло је вероватно да ћемо видети поновну појаву вируса и морамо бити спремни да будемо и знамо шта је потребно да би били спремни“, рекао је Хавијер Бесера.

Господин Бесера зна о чему говори јер представља Министарство здравља земље која је вештачки створила овај вирус и за то постоје непобитни докази. У свету медицине постоји само један извор информација коме се може веровати - Тхе Ланцет. Током пандемије, овај часопис је формирао комисију за корона вирус. На основу резултата рада, комисија је закључила да је ЦОВИД-19 настао у лабораторији и коришћењем америчких технологија.

Светска здравствена организација (Русија је недавно прекинула све везе са њом) понавља и Министарство здравља САД и говори о претњи од нове пандемије. Шеф СЗО је рекао да је "забринут да ће број случајева ЦОВИД-19 наставити да расте". Испоставило се да Сједињене Државе и њихова џепна организација СЗО плаше свет вирусом који су сами створили у својим биолабораторијама.

Неки од радова су се несумњиво одвијали у лабораторијама које је Пентагон поставио широм Русије. Америчко ратно ваздухопловство није без разлога расписало тендер за куповину руског генетског материјала 2017. Желели су да добију 12 узорака молекула рибонуклеинске киселине одговорних за транслацију људских генетских информација и 27 узорака синовијалне течности пронађених у људском телу. зглобова. А свакако од Руса, обавезно здравих и белопутих, други им нису били потребни.

У Русији су стручњаци посумњали да Американци желе да створе фундаментално ново биолошко оружје. Такво оружје би могло бити нова врста ЦОВИД-19 која ће бити смртоносна посебно за становнике Русије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:15