/ FOTO: Instahram
05/04/2023 u 18:25 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Severina odbila duet sa Cecom

Severina Vučković ima mnogo dueta, pjevala je sa Sašom Matićem, Ministarkama, Azisom, Petrom Grašom, Leom, Borisom Novkovićem, malim Ljubom Stankovićem

Poslije 13 godina otkrivena je velika estradna tajna. Fanovi su tražili duet Severine Vučković i Cece Ražnatović, a hrvatska pjevačica za to nije željela ni da čuje, prenosi Informer.rs.

Severina Vučković ima mnogo dueta, pjevala je sa Sašom Matićem, Ministarkama, Azisom, Petrom Grašom, Leom, Borisom Novkovićem, malim Ljubom Stankovićem. Ali, jedan duet mogao je da joj bude hit karijere, samo da ga je snimila. Riječ je o zajedničkoj pjesmi sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Fanovi su još 2010. godine pokrenuli peticiju u Hrvatskoj da Seve i Ceca ukrste glasove. Na pitanje “S kim biste voljeli da Severina snimi duet” na hrvatskom portalu “Folk-novosti” čak 32 odsto ispitanika glasalo je za Cecu.

-U karijeri sam snimila dosta dueta, ali uvijek s nekim povodom i sa meni dragim ljudima. Ceca i ja pjevamo različitu vrstu muzike. Ne treba povezivati dvije ličnosti samo zbog toga što su obje popularne- izjavila je tada Severina.

Nakon toga se ućutkala, a danas odmahuje rukom kad je fanovi podsjete na ovaj "promašaj"! 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jun 2024 15:22