/ -
08/02/2024 u 13:42 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Borovinić Bojović razgovarala sa gradonačelnikom norveškog grada: Postoji prostor za saradnju sa Lilehamerom

Sagovornici su se složili da postoji poseban prostor za saradnju Lilehamera, kao zimskog turističkog centra i nekadašnjeg domaćina ZOI, sa našim turistički centrima na sjeveru, kažu iz Skupštine Glavnog grada

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović razgovarala je sa gradonačelnikom norveškog Lilehamera Hansom Olafom Sundforom. Borovinić Bojović boravi u Sarajevu kao gost gradonačelnice glavnog grada BiH Benjamine Karić, povodom svečane akademije kojom će se obilježiti 40 godina od Zimskih olimpijskih igara (ZOI) u Sarajevu.

– Borovinić Bojović je i u svojstvu predsjednice Skupštine Zajednice opština uputila poziv Sundforu da posjeti Podgoricu i naše turističke centre na sjeveru i jugu, što je on sa zadovoljstvom prihvatio. Sagovornici su se složili da postoji poseban prostor za saradnju Lilehamera, kao zimskog turističkog centra i nekadašnjeg domaćina ZOI, sa našim turistički centrima na sjeveru – saopšteno je iz Skuštine Glavnog grada.

Tokom svečanosti obilježavanja 40. godišnjice Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu, predsjednica Skupštine Glavnog grada razgovarala je sa brojnim legendarnim jugoslovenskim i svjetskim sportistima kao što su slovenački skijaši Bojan Križaj i Jure Franko, hrvatska klizačica Sanda Dubravčić Šimunjak i slavna njemačka klizačica Katarina Vit.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. jun 2024 06:27