/ IVAN PETROVIC-IPE
17/05/2022 u 14:21 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОДЛУЧЕНО: Весна Меденица остаје у истражном притвору још два мјесеца

Меденица је ухапшена 17. априла на Аеродрому. Тужилаштво је терети за стварање криминалне организације и противзаконити утицај и тренутно се налази у Истражном затвору у Спужу.

Весни Меденици, бившој предсједници Врховног суда, продужен је притвор за још два мјесеца. То је за портал Дан потврдио њен адвокат Здравко Беговић.

СДТ тражи да се Меденици продужи притвор за још два мјесеца

Подсјећамо, Специјално државно тужилаштво поднијело је предлог Вишем суду у Подгорици да се бившој предсједници Врховног суда Весни Меденици истражни притвор продужи за још два мјесеца, то је потврђено за портал Дан из поменуте установе.

(ВИДЕО/ФОТО) Након шест сати судија одлучила: Меденици одређен истражни притвoр од 30 дана

СДТ је раније формирало је предмет у случају Меденичиног сина Милоша Меденице, након што је портал Либертас прес објавио податке које је Еуропол доставио црногорској полицији и тужилаштву, а на основу којих се он наводно бавио кријумчарењем цигарета и трговином дроге.

Након покушаја самоубиства Меденица стабилно

Меденица је ухапшена 17. априла на Аеродрому. Тужилаштво је терети за стварање криминалне организације и противзаконити утицај и тренутно се налази у Истражном затвору у Спужу.

Полиција истражује улогу сина Весне Меденице у трговини дрогом и шверцу цигарета: Морамо грабити за нас јер сад смо на позицији

Након хапшења, због лошег здравственог стања, завршила је у Клинички центар. Међутим њено саслушање се ипак одржало умјесто у болници у тужилаштву. Након тога одлуку о тужилачком задржавању сачекала је у болници.

Меденица поново саслушана у СДТ-у

Затим је саслушана код судије за истрагу и након пар дана из болнице пребачена у истражни затрвор ради притвора од 30 дана.

Подсјећамо, њен боравак у КЦЦГ је био драматичан и тамо је покушала да се убије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 05:28