/ Марко Милачић
19/09/2021 u 10:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Права ЦГ: Хитно Реформисати тужилаштво, немамо ни дана за чекање

Права Црна Гора апелује на смиривање тензија у друштву које су беспотребно нарасле након устоличења Митрополита Јоаникија

Права Црна Гора одржала је сједницу Предсједништва, којом је предсједавао лидер партије Марко Милачић, а став Предсједништва, који је да државно тужилаштво треба хитно реформисати.

- Предсједништво Праве Црне Горе апелује на парламентарну већину и све субјекте власти  да се што прије крене у изгласавање новог Тужилачког савјета. Сматрамо да то питање не треба везивати за било каква друга питања, као и за питање о реконструкцији Владе. Правда је нешто што смо обећали и дужни свим грађанима Црне Горе и она не смије више ни дана да чека, нити да буде везана за питања партијске политике. Права Црна Гора поздравља започети дијалог између Демократа и Демократског фронта као значајних сегмената парламентарне већине али истовремено позивамо да се цјелокупан процес мора наставати уз пуно учешће и уважавање цјелокупне парламентарне већине, без изузетка, као и уз активну комуникацију са Владом Црне Горе- саопштила је Прваца ЦГ.

Права Црна Гора апелује на смиривање тензија у друштву које су беспотребно нарасле након устоличења Митрополита црногорско-приморског Јоаникија на Цетињу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:19